Een nieuw boek over doeltreffend communiceren in en door zorgorganisaties

Edgard Eeckman en Petra Van San zijn de editors en twee van de 21 auteurs van het nieuwe boek uitgegeven door LannooCampus “Communicatie Troef. Doeltreffend communiceren in en door zorgorganisaties”. Het boek werd gelanceerd op een druk bijgewoond symposium. 21 auteurs uit (voornamelijk) de zorgsector behandelen de sleutelelementen van strategische communicatie in en door zorgorganisaties. Het boek richt zich tot communicatoren maar ook tot beslissingnemers en managers in de zorgsector in de breedste betekenis van het woord, dus niet enkel tot ziekenhuizen, maar ook tot RVT’s, psychiatrische organisaties, enz.

Het is hoog tijd, stellen de editors. Wie vandaag communicatie niet als een strategisch beleidsinstrument inzet, zal er vroeg of laat (maar eerder vroeg) door de samenleving toe worden gedwongen. Communicatie is echter geen dreiging, maar een troef!

Eén van de hoofdstukken (geschreven door Edgard Eeckman en Valerie Monbaliu) gaat over patiëntencommunicatie en patient empowerment.

Meer informatie over het boek en hoe het besteld kan worden lees je op www.communicatietroef.be.

Communicatie_Troef_aanbiedingsbroch lage res

Advertenties

Over Edgard Eeckman

Edgard werkt aan een doctoraat communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Meer details onder de rubriek Over het onderzoek.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s