Maakt u gebruik van het internet om gezondheidsinformatie op te zoeken?

Maakt u gebruik van het internet om gezondheidsinformatie op te zoeken en waarom of waarom niet? Wanneer raadpleegt u daarvoor het internet, van wat hangt het af?

Ter inspiratie een artikel dat daarover verscheen in Artsenkrant van 19 maart: http://www.behance.net/gallery/Internet-niet-afhouden-maar-omhelzen/7687577

Geef je mening. Dat kan volledig anoniem. Onderaan deze pagina kan u uw mening/reactie kwijt.

Alvast dank daarvoor.

Advertenties

Over Edgard Eeckman

Edgard werkt aan een doctoraat communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Meer details onder de rubriek Over het onderzoek.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Maakt u gebruik van het internet om gezondheidsinformatie op te zoeken?

  1. Mijn vrouw Leentje en ikzelf gebruiken inderdaad het internet om gezondheidsinformatie op te zoeken. Zo ben ik in 2009 doof geworden en heeft men me in diverse ziekenhuizen onderzocht en behandeld (onder meer in UZA, AZ Brugge, St Augustinus Antwerpen). Men kon me niet helpen. Dankzij haar zoektocht op het internet, heeft Leentje LOW LEVEL LASERTHERAPIE in het Duitse Baden-Baden ontdekt. Ik heb nu opnieuw een aanvaardbaar gehoor, daar waar men in ons land alle haarvaatjes voor dood had verklaard., Op de volgende televisiereportage krijgt u een beeld van mijn gehoorprobleem en de behandeling: https://www.youtube.com/watch?v=OWNyuN6I4sg
    Zonder deze therapie was ik nu doof en had ik nog steeds een bijzonder luide tinnitus. Dus, inderdaad, wij zoeken nog steeds weleens op internet naar een oorzaak of een remedie van- of voor ons onwelzijn, zonder daarom doktersadviezen te negeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s