Onderzoeker houdt woord

De internetenquête is met 3071 volledig ingevulde enquêtes afgesloten en een eerste wetenschappelijk artikel op basis van de resultaten is in de maak. Ondertussen kregen 50 deelnemers een muziekcd opgestuurd.

De onderzoeker engageerde zich om per volledig ingevulde enquête 1 euro te schenken aan een goed doel, met name de aankoop van een attentie voor kinderpatiëntjes die in het kinderziekenhuis van het UZ Brussel geprikt moeten worden. Het kinderziekenhuis koos voor een doosje met enkele kleurpotloden en een balpen in de vorm van een spuit.

De prikcadeautjes worden vanaf nu aan de kinderen gegeven.

Ondertussen werden bij 7 huisartsen in Oost-Vlaanderen videoconsultaties geregistreerd en grepen zowel met de huisarts als de patiënten opvolgingsinterviews plaats. 16 mensen hebben geholpen om alles uit te typen. Op dit ogenblik worden alle transcripties gecheckt en daarna kan de kwalitatieve analysefase echt beginnen.

Alle bedenkingen bij de relatie die u hebt met uw (huis)arts zijn nog steeds zeer welkom. Dat kan anoniem op deze site maar ook per mail naar eeeckman@vub.ac.be.

Doctoraatsonderzoeker Edgard Eeckman overhandigt de prikcadeautjes die hij schonk aan het kinderziekenhuis, aan een jonge patiënt, in aanwezigheid van kliniekhoofd prof. dr. Michel Deneyer.

Doctoraatsonderzoeker Edgard Eeckman overhandigt de prikcadeautjes die hij schonk aan het kinderziekenhuis, aan een jonge patiënt, in aanwezigheid van kliniekhoofd prof. dr. Michel Deneyer (foto: Petra).

Advertenties

Over Edgard Eeckman

Edgard werkt aan een doctoraat communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Meer details onder de rubriek Over het onderzoek.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s